اجرای کنسرت صلح، به ۱۵ زبان زنده دنیا در ساری 

کنسرت صلح به ۱۵ زبان زنده دنیا، برای نخستین بار در تاریخ موسیقی در نیمه شعبان، شب ولادت امام زمان (عج) در ساری برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا)مازندران، در التهاب‌های جنگ رسانه ای، هنر و ورزش در این فرایند تبدیل به ابزار می‌شوند، ابزاری برای رسیدن به اهدافی فراتر از ماهیت و هویت اصلی‌شان و اینگونه است که رسانه همه‌چیز را مسخ می‌کند.

مردم استان مازندران همواره در سنگر مقابله با دشمنان انقلاب اسلامی چه در فضای فیزیکی و چه در فضای مجازی از پیشگامان بوده‌اند و مصداق بارز این جمله برگزاری خاص‌ترین اجرای موسیقی جهان برای اولین بار به میزبانی مرکز استان است.

کنسرت صلح به ۱۵ زبان زنده دنیا، برای نخستین بار در تاریخ موسیقی در نیمه شعبان، شب ولادت امام زمان (عج) در ساری برگزار خواهد شد.

مکان تمرین وتولید یا استودیوی گروه جهانی سفیران صلح در ساری در خیابان عبوری ۳۲ از ۶ ماه قبل تاکنون آماده شده است.

در این راستا، مهران کاردگر مدیر برنامه گروه موسیقی جهانی صلح، با اشاره به صرف زمان و تلاش فراوان برای اجرای موسیقی شب نیمه شعبان در ساری خاطرنشان کرد: پس از طرح ایده از بیش از ۲۵۰ ساعت در جلسات درباره آن به گفت‌وگو نشستیم تا تصمیم‌گیری برای اجرا نهایی شد.

به گفته وی این اجرا یک کار فرهنگی با هدف خوراک‌دهی به دهه هشتادی هاست، می‌گوید: اجرای ما یک کار بزرگ هنری اما ساده به‌نام صلح و با نام گروه سفیران صلح، است، تا گامی بلند در این جنگ فرهنگی باشد.

کاردگر اجرای موسیقی جهانی صلح را در شهر ساری به مثابه حضور پهلوان حسن یزدانی در مقابل تیلور کشتی گیر آمریکایی میداند و اظهار می‌کند: در این بازار پرتلاطم موسیقی که در دنیا حاکم است می‌خواهیم صدایمان را به کل جهان برسانیم و می‌دانیم این بلندی این آواز گوش مخالفان صلح را کر خواهد کرد.


در ادامه حمید محمدی شاعر و سرپرست گروه، کارشناس ارشد ادبیات و از کارمندان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران است، می‌گوید؛ ایده اجرای موسیقی صلح با هدف اینکه پیام آور صلح ایران برای جهانیان باشیم از سه سال قبل مطرح شد، این کار را با هدف جهاد تبیین بامحوریت و بهره‌گیری از گام دوم انقلاب و زمینه‌سازی برای ظهور و به خصوص صدور مفاهیم انقلاب و ارزش‌ها به دنیا آغاز کردیم.

وی با بیان اینکه متاسفانه با شیوع کرونا زمینه برای ادامه کار آماده نبود و با وقفه مواجه شدیم، ادامه داد: در این کار ارزشی به ۱۵ زبان زنده دنیا شعار صلح سر داده خواهد شد؛ این پروژه بعد از اتمام دوران کرونا با حمایت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، سپاه کربلا و اداره کل بنیاد حفظ آثار مازندران کلید خورد.

محمدی قشر خاکستری مخصوصا دهه هشتادی را مخاطبین اصلی این موسیقی معرفی و تاکید می‌کند: قصد داریم به زبان هنر و با تصویرسازی از صلح صحبت کنیم اما به این نکته که ما هر چقدر هم صلح پذیر باشیم در مقابل تجاوزهای ناجوانمردانه سکوت نخواهیم کرد اشاره کنیم.

سرپرست گروه موسیقی جهانی صلح، عنوان می‌کند: چشم‌انداز بعد از این اجرا، اجرا در خارج از کشور است، اولین اجرای گروه در ساری درست در شب نیمه شعبان در سینما سپهر در قالب همایش برگزار خواهد شد؛ در کنار اجرای زنده، گروه موسیقی کر، همراه با نمایش نقاشی شنی خواهیم داشت.

زینب احمدی نیا مشاور هنری گروه مردان صلح این اثر موسیقی را یکی از جذاب ترین کارهای به روز معرفی کرده و تاثیر گذاری این کار را روی نسل جوان فوق العاده توصیف کرد.

وی با اشاره به اینکه بودن در کنار این گروه رو جزو بهترین تجربه های کاری من است گفت: اجرای موسیقی زنده به پانزده زبان جذاب و خارق العاده است.


تمدن ایران به دنبال صلح

در ادامه کار میکاییل حسین زاده خواننده ساروی این گروه که قرار است اشعاری به سبک آهنگ‌های معروف دنیا را در مدت کمتر دو ساعت به ۱۵ زبان زنده دنیا اجرا کند، می‌گوید: تاکنون کنسرت جهانی صلح را بیشتر غربی‌ها انجام دادند، البته در کشور قزاقستان این کنسرت نهایتا به پنج یا ۶ زبان دنیا برگزار شده است.

وی اضافه کرد: امیدواریم با این اجرا گامی در جهت جهاد تبیین با هدف از بین بردن ایران‌هراسی برداریم چرا که تمدن ما به‌ دنبال صلح است.

حسین زاده از ساختن موزیک‌های مطرح دنیا از همه سبک‌ها اعم از؛ فیوژن، تبلیغی، ترکیبی و دیگر سبک ها خبر داد و تصریح کرد: با بازسازی معروف‌ترین قطعات موسیقی دنیا سعی کردیم شعرهایی که شنیده شده را با ثبت مفاهیم خودمان به نمایش بگذاریم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha