اندونزی بیشترین آمار مساجد را در کشورهای جنوب شرق آسیا دارد

اندونزی بیشترین آمار مساجد را در کشورهای جنوب شرق آسیا دارد که هر کدام زیبایی خاصی دارند و جزو زیباترین مساجد جهان به شمار می روند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنرخبرگزاری سلامت،بر اساس داده های بررسی جمعیت جهان در سال ۲۰۲۱، اندونزی با مجموع ۲۳۱ میلیون نفر، بزرگ‌ترین جمعیت مسلمان جهان را داراست و به همین دلیل پتانسیل گسترده‌ای در توسعه گردشگری حلال در اندونزی وجود دارد.

توسعه بخش گردشگری حلال در این بخش همراه با زیبایی‌های طبیعی که می تواند هر گردشگر بازدید کننده را مجذوب خود کند، بدون شک می‌تواند سهم قابل توجهی در اقتصاد ملی اندونزی داشته باشد.

علاوه بر این، اندونزی دارای یکی از بزرگ‌ترین مکان‌های عبادی در جنوب شرقی آسیا است؛ مسجد «استقلال» واقع در جاکارتای مرکزی و بزرگ‌ترین مسجد اندونزی و نماد سالروز استقلال این کشور، اغلب در طول تعطیلات اسلامی به مرکز عبادت مسلمانان اندونزی تبدیل می شود.

مسجد پنج طبقه استقلال که دارای هفت در است، ظرفیت بیش از ۱۲۰ هزار نمازگزار را داراست.سالن این مسجد به شکل مستطیل طراحی شده است و گنبد آن بر پایه ۱۲ ستون بنا شده است.حیاط این مسجد نیز بسیار بزرگ است و برای هزاران نمازگزار ظرفیت دارد.

به طور کلی اندونزی بیشترین آمار مساجد را در کشورهای جنوب شرق آسیا دارد که هر کدام زیبایی خاصی دارند و جزو زیباترین مساجد جهان به شمار می روند. طراحی و مهندسی معماری این مساجد به قدری بی نظیر است که چشم هر بیننده‌ای را به خود خیره می کند.

از جمله مساجد در مناطق دیگر که می‌تواند مورد توجه گردشگران قرار بگیرد، مسجد «تقوی محمدیه» در «پادانگ» واقع در سوماترای غربی و مسجد «رایا باندوگ» واقه در باندوگ هستند.

مسجد «رایا باندوگ» ، یکی از مشهورترین مساجد شهر باندوگ است که گردشگران از کشورهای مختلف جهان از این مسجد بازدید می کنند.

این مسجد که از مهندسی معماری و طراحی زیبایی برخوردار است، دو مناره دارد که در کنار آن قرار گرفته اند و دو گنبد طلایی نیز در اطراف گنبد اصلی مسجد قرار دارند. در مقابل این مسجد، فضای سبز بزرگی قرار دارد و دارای گل های رنگارنگ طبیعی است.

مسجد «گنبد طلایی» در «دپوک» واقع درجاوه غربی؛ مسجد «بیت الرحمن» در «آچه» و مسجد ۹۹ گنبد «اسماءالحسنی» در «ماکاسار» واقع در سولاوسی جنوبی نیز از جمله مساجدی هستند که گردشگران بسیاری را می توانند به خود جذب کنند و نقش بزرگی در توسعه گردشگری حلال این کشور داشته باشند.

مسجد «بیت الرحمن» در شهر «آچه» اندونزی ولقع شده است و بیش از ۱۳۰ سال قدمت دارد.این مسجد بار دیگر در سال ۲۰۱۷ میلادی بازسازی و افتتاح شده است. در بازسازی این مسجد تمامی موارد رعایت شده و طرح اصلی خود را حفظ کرده است.

این مسجد از سونامی سال ۲۰۰۴ میلادی نجات پیدا کرد و با وجود آنکه بیشتر شهر تخریب شده بود، این مسجد استوار باقی ماند و از آن به عنوان پناهگاه استفاده می شد.

علاوه بر این، برخی از مساجد از جمله مسجد بزرگ «دماک»درجاوه مرکزی؛ مسجد «مناره کودوس» در جاوه مرکزی؛ مسجد بزرگ «بانتن» واقع در بانتن و مسجد «سلطان ترنات» درشمال مالوکو، میراث تاریخ گسترش اسلام و همچنین امپراتوری های اسلامی در اندونزی هستند.

در همین حال، مسجد بزرگ «الجبار» در «باندونگ» واقع در جاوه غربی که در دسامبر ۲۰۲۲ افتتاح شد، نیز به دلیل طراحی منحصر به فرد خود مشهور است.

با توجه به دارا بودن همه این شرایط، اندونزی پس از مالزی به عنوان مقصد محبوب گردشگری حلال بر اساس شاخص جهانی سفر مسلمانان در سال ۲۰۲۲ در رتبه دوم قرار گرفت.

منبع:قدس آنلاین

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha