خطرسنجی بیماری های قلبی و عروقی بیش از یک میلیون نفر از جمعیت بالای 30 سال در استان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تاثیر بیماری های غیرواگیر بر کیفیت زندگی افراد و توسعه اقتصادی کشورها، بر اهمیت پیشگیری و کنترل این بیماری ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، دکتر «عباس رضاییان زاده» با اشاره به افزایش بار بیماری های غیرواگیر در خانواده ها و جوامع، گفت: بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، سالانه 41 میلیون نفر بر اثر بیماری های غیرواگیر جان خود را از دست می دهند که معادل 71 درصد از کل مرگ و میرها در جهان است.

او افزود: بیماری‌ های قلبی و عروقی، بیشترین مرگ و میرهای ناشی از بیماری ‌های غیرواگیر را تشکیل می‌دهند و پس از آن سرطان‌ها، بیماری‌های تنفسی و دیابت قرار دارند.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: یکی از مهم‌ترین راه ‌های کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر، کنترل عوامل خطری است که منجر به ایجاد آنها می‌شود و کاهش مصرف دخانیات و الکل، حفظ سبک زندگی فعال و مصرف یک رژیم غذایی سالم از جمله این موارد است.

دکتر رضاییان زاده گفت: با توجه به اهمیت بیماری های قلبی و عروقی، خطرسنجی بیماری های قلبی و عروقی یکی از راهکارهای مناسب در تخمین میزان احتمال بروز سکته های قلبی و مغزی طی 10سال آینده است و به فرد کمک می کند تا با شناخت عوامل خطر ابتلا به این دسته از بیماری ها، آنها را کاهش دهد.

دکتر رضائیان زاده بیان کرد: در سال 1401، خطر سنجی سکته های قبلی و مغزی در یک میلیون و هفتاد هزار نفر از جمعیت بالای 30 سال استان فارس انجام و پس از تعیین سطح خطر، مشاوره و پیگیری های لازم برای آنها انجام شد.

این مقام مسوول در دانشگاه با اشاره به تاثیر بیماری های غیرواگیر بر کیفیت زندگی افراد و توسعه اقتصادی کشورها، گفت: افراد بالای 30 سال می توانند برای انجام خطر سنجی سکته های قلبی و مغزی و دریافت مشاوره های تخصصی، در مناطق روستایی به بهورزان و در مناطق شهری به مراقبان سلامت مراجعه کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha