ضرورت مشارکت سازمان‌های مردم نهاد  کردستان در کاهش آسیب‌های اجتماعی

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان بر ضرورت مشارکت سازمان های مردم نها کردستان در کاهش جرائم و آسیب های اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کردستان، رضا اعظمی اظهار کرد: سامانه مشارکت مردمی قوه قضائیه از سوی ریاست محترم وقت قوه قضائیه، جهت سازماندهی و بکارگیری نهادهای مردمی در سیاست‌گذاری قضایی، پیشگیری از وقوع جرم، حمایت از بزه دیدگان و میانجی‌گری و صلح و سازش پیگیری و ایجاد شده است.


اعظمی افزود: این سامانه با هدف تقویت رویکرد مشارکت و افزایش تعامل نهادهای مردمی با قوه قضاییه، تسهیل عملکرد نهادهای مردمی در موضوعات دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه، ارتقای توانمندی و تقویت ظرفیت نهادهای مردمی و بهره‌مندی از این ظرفیت ایجاد شده است.


وی از سازمانهای مردم نهاد و سایر تشکل‌های استان درخواست نمود: با مراجعه به سامانه مشارکت مردمی به آدرس اینترنتی: regmosharekat.eadl.ir (اداره کل مشارکت‌های مردمی و سرمایه اجتماعی قوه قضائیه) ضمن ثبت‌نام، تمایل خود را جهت همکاری با قوه قضائیه اعلام کنند.


معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان تصریح کرد: طبق دستورالعمل نحوه مشارکت و تعامل نهادهای مردمی با قوه قضائیه، نهادهای مردمی مجاز برای همکاری با قوه قضائیه شامل نهادهایی مانند مساجد، سازمان‌ها و تشکل‌های مردم نهاد، هیات‌های مذهبی، گروه‌های تبلیغی و سازندگی، انجمن‌های علمی، خیریه‌ها و بقاع متبرکه هستند که بصورت داوطلبانه، غیر دولتی، غیر انتفاعی، غیر سیاسی و با مجوز یکی از مراجع ذی‌صلاح فعالیت میکنند.


اعظمی اظهار کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم با همکاری مراجع مسئول، از طریق سامانه جامع، تمایل به همکاری نهادهای مردمی برای مشارکت در موضوع این دستورالعمل را دریافت و نسبت به احراز صلاحیت، تعیین موضوع و محدوده جغرافیایی فعالیت و شبکه‌سازی آنها اقدام می‌نماید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha