۶۴ رقبه موقوفی شهرستان ایجرود سند دار شد/درآمد موقوفات ایجرود دو برابر شد

مسئول دفتر نمایندگی اوقاف و امور خیریه شهرستان ایجرود،گفت: در سال جاری ۱۰ سند اولیه و جدید برای موقوفات این شهرستان اخذ و ۶۴ رقبه موقوفات نیز سند دار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان، محمد خدایی با بیان اینکه فرایند اخذ سند برای موقوفات و امامزادگان مراحل و پیچیدگی های زیادی دارد، اظهار کرد: با تلاش همکاران  اداره کل  اوقاف پس از طی فرایندی هفت ساله و همکاری خوب اداره ثبت اسناد و املاک  موفق شدیم سند این امامزاده جلیل القدر را به مساحت بیش از هفت هزار مترمربع اخذ کنیم.

وی با بیان اینکه امسال موفق شدیم ۱۰ سند اولیه و جدید را برای موقوفات این شهرستان نیز اخذ کنیم، افزود: ۶۴ رقبه موقوفات نیز سند دار شد ، و تمدید و تجدید قراردادهای اجارات نیز رشد ۱۵۰ درصدی داشت.

مسئول دفتر نمایندگی اوقاف و امور خیریه شهرستان ایجرود خاطر نشان کرد: همچنین درآمد موقوفات و نذورات امامزادگان و بقاع متبرکه این شهرستان نیز نسبت به سال قبل ۱۰۰٪ رشد کرد و تا پایان سال به ۵۰۰ میلیون تومان خواهد رسید.

خدایی با بیان اینکه موقوفات شهرستان ایجرود عمدتا اراضی کشاورزی بایر و دیم است، اظهار کرد: تلاش داریم با اجرای طرح های متناسب با اقلیم و نیاز منطقهو حذف واسطه ها و اجرای مستقیم طرح های کشاورزی با استفاده از روش های به روز ، بهره وری را افزایش دهیم تا منجر به ارتقای وضعیت موقوفات این شهرستان شود.

وی یادآور شد: موقوفه مرحوم سید رضی ، موقوفه مرحوم محمد یارسعیدی و مسجد بین راهی امام خمینی (ره) با وقف مرحوم حاج عباس حیدری از مهم ترین موقوفات این شهرستان هستند

مسئول دفتر نمایندگی اوقاف و امور خیریه شهرستان ایجرود با بیان اینکه شهرستان ایجرود ۱۶۵ موقوفه و ۶ امامزاده دارد که حدود ۱۰۰ مورد از موقوفات مسجد و مکان مذهبی است که اکثرا فاقد هر گونه درآمدی هستند، افزود:امامزاده طیب(ع) روستای خانقاه ، امامزاده جواد(ع) روستای اغولبیک علیا ، امامزاده داود(ع) روستای شیوه ، امامزاده قاسم (ع) روستای گلابر سفلی ، امامزاده عبدالله (ع) روستای تله گرد و امامزادگان جواد و محمود(ع) روستای اوچ تپه شش امامزاده این شهرستان هستند

انتهای پیام/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha