کلید حل بحران‌های محیط زیستی گیلان در دستان آموزش است

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پیامی به اختتامیه نخستین رویداد درس «انسان و محیط زیست» گفت: آموزش، کلید عبور از بحران‌های زیست‌محیطی کشور از جمله گیلان است و این درس نقطه عطفی در نظام آموزشی به شمار می‌آید.

به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان : شینا انصاری معاون رئیس‌جمهور در پیامی که توسط مشاور عالی رئیس سازمان در اختتامیه اولین رویداد درس «انسان و محیط زیست» قرائت شد، بر نقش آموزش در حل بحران‌های زیست‌محیطی کشور تأکید کرد.

وی ضمن قدردانی از دبیران و دانش‌آموزان شرکت‌کننده در این رویداد، اظهار داشت: «درس انسان و محیط زیست تنها یک واحد درسی نیست، بلکه جریانی ماندگار برای ارتقای فرهنگ زیست‌محیطی در جامعه است. دبیران با خلاقیت و تجربه و دانش‌آموزان با ایده‌های نو می‌توانند الگویی ارزشمند برای سراسر کشور ایجاد کنند.»

انصاری با اشاره به تهدیدهایی چون بحران آب، آلودگی هوا و کاهش تنوع زیستی، خاطرنشان کرد: «آموزش مسئولیت‌ها را روشن می‌سازد و نسل‌هایی توانمند و مسئول برای حفاظت از طبیعت ایران پرورش می‌دهد.»

او افزود: «کلید عبور از بحران‌های محیط زیستی در دستان آموزش است. هر اقدام کوچک در صرفه‌جویی آب و انرژی، کاهش زباله و حفظ طبیعت، حلقه‌ای از زنجیره بزرگ نجات زمین محسوب می‌شود.»

معاون رئیس‌جمهور در پایان تأکید کرد سازمان حفاظت محیط زیست در کنار وزارت آموزش و پرورش حرکت فرهنگی و آموزشی درس «انسان و محیط زیست» را استمرار خواهد بخشید تا نسل آینده با آگاهی و مسئولیت‌پذیری بیشتری برای حفظ سرزمین ایران گام بردارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha