جابه‌جایی به ۳۷ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای در تابستان سال جاری

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: از ابتدای تابستان سال جاری، نزدیک به ۳۷ میلیون مسافر از طریق سه میلیون و ۵۰۰ هزار سفر ناوگان حمل‌ونقل عمومی در سطح جاده‌های کشور جابه‌جا شده‌اند.

به نقل از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، داریوش باقرجوان اظهار کرد: همزمان با پایان فصل تابستان و اوج گرفتن سفرهای جاده‌ای هموطنان، برنامه‌ریزی برای تأمین ناوگان مورد نیاز برای خدمات‌رسانی به مسافران در حال انجام است.

وی افزود: با افزایش تقاضاها، علاوه بر سرویس‌های عادی و جاری ناوگان حمل‌ونقل عمومی بین‌شهری، سرویس‌های فوق‌العاده نیز متناسب با میزان تقاضای مسافران در مسیرهای پرتقاضا تأمین می‌شود.

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر با اشاره به عرضه بلیت سفرهای جاده‌ای از طریق وب‌سایت‌های اختصاصی و مشترک شرکت‌های حمل‌ونقل مسافری، خاطرنشان کرد: در صورت کمبود یا اتمام عرضه بلیت در برخی مسیرها، مسافران می‌توانند در لیست انتظار تهیه بلیت ثبت‌نام کنند تا با برقراری سرویس‌های فوق‌العاده، از طریق سفرهای جاده‌ای جابه‌جا شوند.

باقرجوان تأکید کرد: با استقرار نیروهای سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در پایانه‌های مسافربری و تعامل و همکاری پلیس راه، رانندگان و شرکت‌های حمل‌ونقل مسافری‌، اقدامات لازم برای تأمین ایمنی کامل سفرهای هموطنان در حال انجام است.

وی عنوان کرد: هموطنان در ابتدا یا طول مسیر سفر در صورت مواجهه با مسائل و مشکلات احتمالی، می‌توانند به صورت شبانه‌روزی از طریق پل‌های ارتباطی سامانه پیام‌کوتاه ۲۰۰۰۱۴۱، تلفن گویای ۱۴۱ و وب‌سایت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به نشانی www.۱۴۱.ir پیشنهادات، انتقادات و نقطه‌نظرات خود را مطرح کنند، تا با صدور کد رهگیری نتیجه پیگیری‌ها برای مسافران ارسال شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha