اجرای برنامه جامع مقابله با پشه آاِدس با محوریت آموزش و پایش خانه به خانه

نشست آموزشی و ارزیابی برنامه مراقبت خانه‌به‌خانه با محوریت مقابله با پشه آاِدس، با حضور کارشناسان حوزه بیماری‌های واگیر و دستیاران حشره‌شناسی در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان : در راستای اجرای مؤثر برنامه مراقبت خانه‌به‌خانه و مقابله با پشه آاِدس، نشست آموزشی و بررسی چالش‌های نظام مراقبت بیماری‌های منتقله از این پشه، با حضور کارشناسان و دستیاران حشره‌شناسی از سراسر استان گیلان در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

در این نشست، کارشناسان مسئول بیماری‌های واگیر، حشره‌شناسان و تمامی دستیاران حشره‌شناسی استان، ضمن مرور فرآیند اجرایی برنامه، به تبادل نظر درباره چالش‌های موجود و راهکارهای ارتقای نظام مراقبت پرداختند.

مرتضی پورغلامی، کارشناس برنامه مقابله با پشه آاِدس در ستاد معاونت، به همراه دکتر بهزاد نوروزی، حشره‌شناس و کارشناس ستادی، در این جلسه به تشریح جزئیات فنی، آموزشی و میدانی برنامه پرداختند و بر اهمیت تقویت مشارکت بین‌بخشی و آموزش‌های جامعه‌محور برای کنترل مؤثر پشه آاِدس تأکید کردند.

این برنامه آموزشی با هدف ارتقای سطح دانش تخصصی دستیاران حشره‌شناسی و بهبود فرآیند پایش و مراقبت خانه‌به‌خانه در مناطق تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha