دولت کنترل بازار ارز را از دست داده است/ افراد سودجو در پشت سر مدیران

عضو خبرگان رهبری گفت: دولت کنترل بازار ارز را از دست داده است و افرادی که پشت سر مدیران ایستاده‌اند سودجو و سوداگر هستند

آیت‌الله علی معلمی در گفت‌وگو با طبنا با اشاره به اعتراضات اظهار کرد: اعتراض درباره افزایش بی‌رویه قیمت‌ها و سختی معیشت مردم به حق است اما در پشت اعتراضات اغتشاشگران عامل شر بودند.

وی افزود: تقاضای مردم نیاز به تخریب و اغتشاش نداشت و هر فرد عاقلی این را تایید می‌کند که این شلوغی ها اعتراض صرف نبوده و دست‌هایی پست پرده بودند.

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: آمریکا و اسراییل صراحتا اعلام کردند که در پشت جریان اغتشاشات بودند و پیداست اهدافی را دنبال می‌کنند.

معلمی با اشاره به اینکه آمریکا و هم پیمانانش در دوران پهلوی بر ایران سلطه داشتند خاطرنشان کرد: آمریکا، با نیروی نظامی خود، رییس جمهور کشوری را می‌رباید تا به منابع نفتی آن کشور دست پیدا کند و دنبال این است؛ آمریکا در زمان شاهنشاهی نفت ایران را می‌برد و پول آن را پرداخت نمی‌کرد و به جای آن گندم و برنج می‌دادند تا هم کشاورزی رشد نکند و هم عمران و آبادانی اتفاق نیافتد.

وی ادامه داد: مدیران در دهه اول انقلاب افرادی پاکدست بودند اما اکنون پشت سر مدیران افرادی سودجو و سوداگر ایستاده‌اند.

عضو خبرگان رهبری تاکید کرد: افرادی بازار را به دست گرفته‌اند که عمدتا کالاهای صادراتی را صادر کرده و از کشور ارز دریافت می‌کنند و ارز دریافتی را به قیمت دلخواه خود عرضه می‌کنند؛

متاسفانه دولت در این قضیه ضعیف بوده و کنترل بازار ارز را از دست داده است.

معلمی گفت: این تقاضاهای مردم حرف درستی است اما آنچه توسط اغتشاشگران انجام شد خرابی و ویرانی است که موجب تخریب سرمایه ملت و دولت شده است، سرمایه‌هایی که اماکن شخصی مردم و دولت بود مورد آسیب قرار گرفت و در هیچ جای دنیا پذیرفته شده نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha