دکتر حسین فودازی در گفتوگو با طبنا (خبرگزاری سلامت)، با بیان این مطلب افزود: سالاد جوانه گندم و کرفس در کاهش ابتلا به سرطان گوارش، لوبیا و کاهو کاهش ابتلا به سرطان پوست و هویج و جوانه نخود در کاهش ابتلا به سرطان ریه بسیار موثر هستند.
وی با بیان اینکه افرادی به صورت مداوم از شکلات، چیپس، پفک، سوسیس و کالباس استفاده میکنند در معرض ابتلا به سرطان هستند، افزود: افزایش وزن و چاقی با سرطانهایی همچون سینه، روده بزرگ، پروستات، رحم و کلیه مرتبط است بنابراین افراد باید تا حد امکان از خوردن خوراکیهای ناسالم پرهیز کنند.
دبیر انجمن رادیوتراپی و انکولوژی گفت: چربی اضافی دراطراف شکم میتواند موجب تولید نوع خاصی ازپروتئین شود و یک سلول غیرسرطانی را تبدیل به سلول سرطانی کند بنابراین تمام افراد جامعه نباید از ورزش قافل شوند.
نظر شما