محمد اجللوئیان در گفتگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، درباره وزوز گوش اظهار کرد: وزوز گوش به علل مختلفی همچون وجود مشکلات عروقی، عفونت و ... ایجاد میشود که مهمترین علت آن پیرگوشی یا آسیب به شنوایی است.وی افزود: افرادی که به علت آسیب به گوش عصب شنوایی آنها ضعیف میشود بیش از سایرین در معرض وزوز گوش قرار میگیرند.
مدیرعامل بنیاد خیریه شنواییبخشی با اشاره به اینکه وزوز گوش قابل درمان است، ادامه داد: درمان وزوز گوش سخت و به عبارتی پروسه درمانی طولانی مدتی را دارد.
اجللوئیان خاطرنشان کرد: فردی که مبتلا به وزوز گوش است باید بپذیرد که درمان زمان بر است لذا مدتها باید به پزشک متخصص مراجعه کند تا وزوز گوش در این افراد کنترل شود.
وی با اشاره به اینکه افراد قبل از ابتلا به وزوز گوش باید از آسیب به گوش پیشگیری کنند، اضافه کرد: افرادی که از هدفون استفاده میکنند باید در مقابل صداهای زیاد حتما از ماکسرهای مخصوص استفاده کنند.
مدیرعامل بنیاد خیریه شنواییبخشی ادامه داد: اگر افراد از هدفون برای شنیدن استفاده میکنند باید حداکثر والیون روی 60 و حداکثر در 60 دقیقه باشد لذا اگر فردی از هدفون، هندزفری یا گوشی استفاده میکند پس از 60 دقیقه باید این وسیله را از گوش خود دور کند.
اجللوئیان اضافه کرد: این افراد پس از 120 دقیقه میتوانند از هدفون یا هندزی استفاده کنند بنابراین اگر افراد از صبح تا شب از هدفون با صدای بلند استفاده کنند گوش آنها به وزوز یا صوت زدن دچار میشود.
وی تاکید کرد: اگر جوانها دچار صوت یا وزوز گوش شوند درمان آنها نسبت به سایرین مشکلتر است بنابراین ضرورت دارد که تمامی افراد از گوش خود مراقبت کنند تا دچار مشکلات شنوایی نشوند.
مدیرعامل بنیاد خیریه شنواییبخشی گفت: افرادی که مبتلا به وزوز گوش میشوند باید به شنوایی شناسان یا متخصصین گوش مراجعه کنند تا آزمایشهای لازم برای این افراد انجام شود و گاهی مواقع این بیماران نیازمند درمانهای دارویی یا دستگاههای کمک شنوایی مثل سمعک هستند.
نظر شما