کد خبر: بررسی-موانع-صادرات-شیرینی-و-شکلات
۱۴ تیر ۱۳۹۹، ۱۰:۴۰
بررسی موانع صادرات شیرینی و شکلات

به گزارش گروه اقتصاد سلامتی خبرگزاری سلامت به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، محمود بازاری با اعلام این خبر اظهار داشت: نخستین نشست بررسی مسائل و مشکلات صادرات صنعت شیرینی و شکلات با هدف ارتقای سهم این محصولات در سبد صادرات کشور با حضور نمایندگان انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران و تعدادی از بنگاه‌های صادراتی نمونه برگزار شد.

مدیرکل دفتر هماهنگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی گفت: در این نشست موضوعاتی از جمله تأمین مواد اولیه، نقدینگی و سرمایه در گردش بنگاه‌های صادراتی، فرآیند ورود موقت مواد اولیه از جمله شکر و روغن و استرداد حقوق ورودی اجزای وارداتی به کار رفته در محصول صادراتی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در پایان جلسه مقرر شد با هماهنگی و همکاری معاونت امور صنایع، گمرک ج. ا. ایران، سازمان توسعه تجارت ایران و انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران نسبت به بررسی و تعیین راهکارهای اجرایی جهت حل و فصل مشکلات استرداد حقوق ورودی اجزای وارداتی بکار رفته در محصول صادراتی به صادرکنندگان و تسهیل ورود موقت مواد اولیه اصلی صنعت اقدام شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha