دکتر محمدرضا صفرینژاد در گفتوگو با طبنا(خبرگزاری سلامت) با بیان این مطلب افزود: در پزشکی برای تشخیص و درمان بیماری باید کوتاهترین و مقرون به صرفهترین راه انتخاب شود. بدین ترتیب ما در هر گروه از بیماران بررسیهای ویژه به خود را انجام میدهیم. در این بررسیها به دنبال علل بیولوژیک و روانی کاهش میل جنسی خواهیم بود و در بسیاری از موارد پس از بررسی مشخص میشود که مشکل بیمار جای دیگر است و اصلا فرد مبتلا به کاهش میل جنسی نیست.
وی اضافه کرد: درمان موفقیت آمیز هر نوع اختلال جنسی هم در مرد و هم در زن نیاز به تشخیص دقیق نوع اختلال و علت اختلال دارد. متاسفانه ما شاهد این هستیم که به عنوان مثال در مردان با هر نوع اختلال جنسی قرص معروف آبی رنگ “Blue pill” تجویز میشود در صورتیکه این دارو هیچ تاثیری بر کاهش میل جنسی در مردان ندارد.
صفرینژاد تصریح کرد: اختلالات جنسی هم در مرد و هم در زن دارای انواع بسیار زیاد و علل بسیار زیاد است. اینکه یک داروی منفرد صددرصد تمام انواع اختلالات جنسی را در مرد یا در زن و هر سن و شرایطی درمان میکند دروغی بیش نیست و مردم نباید در دام چنین تبلیغات واهی گرفتار شوند.
این جراح و متخصص بیماریهای کلیه و مجاری ادراری گفت: برای تشخیص ما در ابتدا این بیماران را به سه دسته خانمهای جوان در سنین قبل از یائسگی، خانمهایی که در سن نزدیک به یائسگی هستند و خانمهای یائسه تقسیم میکنیم.
وی افزود: اختلالات جنسی زندگی زناشوئی را بشدت تحت تاثیر قرار میدهد و متاسفانه در تعداد قابل توجهی نیز به از هم پاشیده شدن کانون خانواده میانجامد. هر طلاقی منجر به یک خانواده بیسرپرست و احیانا چند فرزند طلاق میشود. یکی از موارد مهم که بنده در پروندههای پزشکی قانونی مشاهده میکنم، خانمهائی هستند که مبتلا به بیمیلی جنسی شدید بوده و اقدام به ازدواج میکنند. به این دسته از خانمها اکیدا توصیه میکنم که قبل از اقدام به ازدواج درصدد برطرف کردن مشکل خود باشند تا از مشکلات عدیده بعدی جلوگیری شود.
نظر شما