به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت) از دیلیمیل، یکی از متخصصان تغذیه از هاروارد میگوید، سیب زمینی سرخکرده حاوی مقدار زیادی نشاسته است که موجب بیماریهای قلبی در فرد میشود. او در بررسیهای خود به این نتیجه رسیده است که مصرف فقط ۶ عدد خلال سیب زمینی، قلب را در خطر بیماری قرار نمیدهد.
مردم از خوردن خلالهای ترد و چرب و نمکین سیب زمینی، بسیار لذت میبرند. هنگام خوردن این خوراکی خوشمزه، خوردن ۶ عدد خلال سیب زمینی تازه شروع مصرف یک وعده غذایی سیبزمینی است.
توصیه این متخصص موجب خشم بسیاری از افراد شده است اما جامعه پزشکی، گفته او را تائید کردهاند. نرخ بیماری قلبی رو به افزایش است و بسیاری از افراد بر اثر این بیماری جان خود را از دست میدهند. متاسفانه در جامعه امروز، ذائقهها به سمت خوراکیهای پرچرب، نمکین و شیرین گرایش داشته است و افراد با وجود داشتن این نوع تغذیه، بهندرت به ورزش علاقه نشان میدهند. مقدار مصرف این خوراکیهای مضر دایما در حال است.
همچنین محققان ایتالیایی، در بررسیهای خود متوجه شدند، افرادی که از مصرف سیب زمینی سرخکرده پرهیز میکنند، حداقل ۶ ماه بیشتر از کسانی که غرق در این خوراکی میشوند، عمر میکنند و بدنی سالمتر دارند.
افرادی که دو تا سه بار در هفته سیب زمینی سرخکرده مصرف میکنند، بسیار بیش از دیگران در خطر ابتلا به دیابت، چاقی و بیماریهای قلبی-عروقی قرار دارند. اما بیشتر مردم با وجود این خطرات، علاقهای ندارند به این توصیه توجه کنند. برخی از افراد در واکنش به اینکه مصرف ۶ عدد سیب زمینی سرخکرده ایمن است، گفتهاند که این کار درست مانند شکنجه میماند. برخی هم گفتهاند که نخوردن سیب زمینی بهتر از مصرف فقط ۶ عدد از آن است.
به گزارش طبنا، محققان میگویند، اگر از رژیم غذایی سالمی پیروی کنید، گاهی خوردن سیب زمینی سرخکرده به تعداد زیاد، خطری برایتان ندارد. اما اگر باقی خوراکیهای مصرفیتان هم چرب هستند، پس خیلی زود منتظر عواقب آن که بیماریهای قلبی-عروقی، دیابت و چاقی مفرط است، باشید.
مترجم: نادیا زکالوند
نظر شما